Pinellart XII Fira d’Artesania “Terra i Foc”

mesviuquemai2 (1)

 

 

 

 

8 i 9 de juny | XII Fira d’artesania PinellArt

La fira d’artesania PinellArt és una fira on els artesans i les artesanes són els protagonistes, un lloc on l’engranatge principal és el producte fet a mà. Cada any és dedica la fira a una temàtica, la d’enguany esta dedicada als oficis que treballen amb la ceràmica, d’aquí prové el nom d’aquesta edició: Terra i Foc. Es comptarà amb la presencia de més de vint artesans que treballen la ceràmica artesanal, alguns oficis d’altres temàtiques per representar el món de l’artesania i els artesans locals. Més de 30 artesans i artesanes faran demostracions del seu ofici, i alguns d’ells també deixaran al visitant posar-se en la seva pell amb diferents tallers. A la fira, a més, també s’hi faran xerrades, exposicions i actes relacionades amb el món dels oficis tradicionals, l’art i l’artesania, així com diferents espectacles culturals per amenitzar l’estada al visitant.

La fira tindrà lloc al davant de la Catedral del Vi, obra emblemàtica del modernisme cooperatiu, de l’arquitecte César Martinell (deixeble de Gaudí). Durant els dies de la Fira hi haurà jornada de portes obertes.

Es comptarà amb una secció de tast de producte local i amb actuacions culturals i musicals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


one + = 6

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>