On dormir?

El Pinell de Brai

Hostal Ca l’Àngel
C/ Pou de la neu, 16
Telèfon: 977 42 61 57

Obert tots els dies menys 25, 26, 31 de desembre i 1 de gener.
Vacances: 15 dies després de Sant Joan.

Web: www.calangel.info
e-mail: info@calangel.info
facebook: www.facebook.com/pages/Ca-l%C3%80ngel/372701226138073

Petit allotjament inaugurat l’any 2005 i situat al centre del poble. L’establiment consta de 10 habitacions dobles molt acollidores, equipades amb bany, TV, climatització i cobertura wifi. També disposem de garatge per guardar bicicletes. Servei de restauració al Restaurant Àngel, davant mateix de l’hostal.

 

Àrea Municipal d’Acampada
Telèfon: 977 42 62 31

 

Àrea d’acampada municipal

Situació i característiques

El Pinell de Brai està situat a la comarca de la Terra alta, delimitat per la serra de Cavalls i  la serra de Pàndols, amb el cim emblemàtic de 705 m que alberga el monòlit en memòria dels soldats morts a la Batalla de l’Ebre. El riu Canaletes travessa el terme pel sud, a prop de la seva desembocadura al riu Ebre.

A la població del Pinell de Brai s’arriba per la carretera C-43 tant si vas de l’eix de l’Ebre C-12 com per Gandesa,  si s’arriba per la T-333 de Prat de Compte s’ha d’agafar el desviament cap a N-230b o per Miravet T-324 i seguir per N-230c.

L’àrea d’acampada es troba dins de la població del Pinell de Brai. S’accedeix per la carretera central d’entrada al poble fins arribar a la Plaça Catalunya  on està l’ajuntament. Justament s’accedeix pel carreró que hi ha entre l’escola i la Casa de la Vila. L’àrea va ser construïda al 2005 i ocupa una superfície de 1.260 m², dividida en 28 unitats d’acampada de 45 m² cadascuna. És un petit espai ubicat a una zona tranquil·la, envoltat de natura i amb unes vistes espectaculars, fantàstic pel descans i amb una oferta variada per a la pràctica d’esport com el senderisme o l’escalada, per la proximitat de la serra de Cavalls i  la serra de Pàndols, escapades en bicicleta per la via verda, entre d’altres activitats.

 

Instal·lacions

La zona d’acampada ofereix: rostidors amb aixeta, taules de fusta, aigüeres per rentar estris, safarejos, vestuaris amb dutxa i agua calenta, serveis amb lavabos, aigua potable, aparcament per a bicicletes i xarxa elèctrica per les caravanes.

Al costat de les instal·lacions es troba una zona esportiva descoberta, un camp de birles, el camp de futbol municipal, la piscina municipal descoberta i el pavelló cobert municipal. Al poble hi ha múltiples serveis a la vostra disposició.

  

      

  

Temporada d’obertura

Obert durant tot l’any.

Tarifes per dia d’ús de les instal·lacions

Persona: 4 €

Nens fins a 10 anys: 2,50 €

Col·lectius o grups: 3 € per persona a partir de 10 persones.

Tendes: 1,5 €

Caravana: 3 €

Cotxe llit: 3 €

Per acampar s’haurà de sol·licitar autorització a l’ajuntament  del Pinell de Brai amb la següent informació: nom i cognoms d’una persona responsable, DNI,e-mail i el nº de telèfon de contacte (mòbil). Dades relatives a l’estància: data d’entrada i sortida, nº de nits, nº de persones especificant els menors i els majors de 10 anys, nº de tendes de campanya/ caravanes/ cotxes llit i hora d’arribada aproximada, o trucant a:

- L’Ajuntament, en horari d’oficina, de 10.30h a 13.30h: 977426344.

- Fora d’horari d’oficina de l’Ajuntament, els caps de setmana o festius: 650148335 (avisar amb 30 minuts d’antelació a l’arribada, si us plau)

 

Recordatori important:

Respecta l’entorn, respecta les normes i respecta a la resta d’usuaris de l’àrea d’acampada. Deixa les instal·lacions i els serveis que facis servir com a tu t’agradaria trobar-ho. Que tot vagi bé és tasca de tots i cada un.

Si detectes alguna anomalia o mal funcionament avisa’ns perquè puguem ajudar-te i / o arreglar-ho. Per la nostra part farem tot el possible perquè estiguis còmode i la teva estada sigui agradable. Treballarem per ajudar-te, i agraïm que tu facis el possible per ajudar-nos a nosaltres.